Werkplaats

Autobedrijf Wester verzorgt graag het onderhoud, APK en reparatie van uw auto, ongeacht welk merk. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor schadeherstel. Ons team is op alle terreinen uitstekend thuis. Uw auto heeft dan ook geen geheimen voor ons en wij geven u graag een eerlijk advies.

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • APK
  • Onderhoud
  • Bandenwissel
  • Schadeherstel
  • Automaatbak spoelen
  • Uitlijnen
  • Aircoservice

APK

Als uw auto drie of vier jaar oud is, moet u hem jaarlijks of tweejaarlijks APK laten keuren. Auto’s ouder dan acht jaar moeten elk jaar een APK keuring krijgen. De APK regelgeving is bedoeld om ervoor te zorgen dat alle auto’s op de weg veilig zijn. Voldoet uw auto niet aan de APK regelgeving eisen? Dan mag u niet rijden. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Controleer wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Onderhoud & reparatie

Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplichte APK-keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Als uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft dan brengt u de auto naar Autobedrijf Wester. Onze monteurs zullen uw auto op een aantal kritieke punten controleren. Denk hierbij aan het verversen van de olie, het controleren van de ruitenwissers, airco, verlichting etc. Ook controleren wij de staat van de banden. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

Banden

Autobanden zijn een belangrijk aspect als het aankomt op veiligheid en rijcomfort. Het is van groot belang dat uw banden het juiste profiel hebben en zijn gemaakt voor de juiste weersomstandigheden. Bij Autobedrijf Wester kunnen wij u van uitstekend advies voorzien als het aankomt op banden. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor de bandenwissel en het uitlijnen van uw banden. Het uitlijnen van uw auto zorgt voor een betere wegligging en is een waardevolle investering in uw veiligheid en het rendement van uw banden.

Bel ons
06-53772816
Afspraak maken
Plan een werkplaatsafspraak